Assegurances generals

Assegurances generals: assegurances personals i d’empresa

Es pot assegurar pràcticament tot en les assegurances generals!

Casa o pis

Totes les nostres assegurances de llar tenen inclosos l’incendi, els danys per aigua i els fenòmens naturals.

I, per estàdistica, és el que més es fa servir!

Però has de valorar si et convé assegurar part de l’edifici o només el contingut, quina quantitat necessites assegurar, si tens cap col·lecció que et convingui protegir especialment… perquè estiguis previngut.

Una assegurança de la casa és un vestit fet a mida i Allianz t’ofereix d’entrada fins a 5 modalitats diferents perquè les puguis adaptar segons les teves necessitats.

Comunitat

Quan compres un pis et converteixes en copropietari d’un edifici comunitari. Com és lògic, això fa que siguis corresponsable del que passi amb l’edifici. Al tenir una assegurança de comunitat molts dels problemes més usuals quedaran solucionats per l’assegurança i, a més, no caldrà que hi posis diners.

Per exemple, Alliaz Comunitats cobreix el desembús de canonades comunitàries a través del servei d’assistència.

Assegurances de vehicle

Hi ha més coses del que sembla en una assegurança de vehicle… Per començar, la llei obliga a tenir assegurats els danys que provoquis a una tercera persona. Però, perquè sigui una bona assegurança, també ha d’incloure, per exemple, una assistència per si et quedes tirat, les llunes, els danys personals que et puguis fer com a conductor, una defensa jurídica, etc.

Depenent de si vols assegurar un cotxe, furgoneta, furgoneta camperitzada o autocaravana, una moto o un ciclomotor l’assegurança pot variar una mica.

A l’assistència, Alliaz t’ofereix servei des de kilometre zero i també en carreteres aptes sense asfaltar!

Salut

Aquestes assegurances et permeten accedir a la sanitat privada per un cost molt més baix que si hi vas sense tenir assegurança.

Pots decidir pagar l’assegurança mensualment, trimestralment, anualment, … perquè encara sigui més fàcil!

 El preu depèn únicament de la teva edat. Per tant, per a fer un pressupost només necessitem el teu número de Nif i la teva data de naixement.

Autònoms - Assegurança de baixa

Que passa si ets autònom i has d’agafar la baixa per malaltia o accident durant 15 dies? Com és lògic, no pots treballar però has de seguir pagant la quota d’autònoms, el lloguer del local, l’electricitat, el telèfon, maquinària llogada… I si resulta que has d’estar de baixa dos mesos?

Amb Allianz Protecció Autònoms Plus cobres una indemnització diària, és a dir, una quantitat per cada dia que has d’estar de baixa que et permet seguir fer front a les despeses encara que no treballis.

Decessos

Amb una assegurança de decessos t’assegures que els teus familiars no hagin de fer front a les despeses de l’enterrament.
Des d’un taxi per a la família fins a l’incineració.

És per això que l’assegurança s’encarrega de gestionar-ho tot quan arriba el moment.

Assegurança d'accidents

Una assegurança d’accidents et dóna la tranquilitat de saber que, davant d’una emergència, tant tu com la teva família estareu protegits gràcies a la prestació d’una indemnització pactada a la pòlissa.

Així doncs, tant si l’accident és durant la teva vida privada com si estàs realitzant alguna activitat professional l’assegurança et protegeix.

Vull fer-vos una consulta

El nostre equip, com a agents d’assegurances exclusius d’Allianz a Berga estarem encantats d’oferir-te tota la informació perquè el teu cap i el teu cor treballin junts.

No dubtis a contactar amb nosaltres per a aclarir els vostres dubtes.

Desplaça cap amunt