Què és una assegurança per assistència en Viatge?

Les assegurances d’assistència en viatge, conegudes popularment com assegurances de viatge, ens paguen les despeses mèdiques que puguem tenir a l’estranger (a més d’altres coses).

Pensa que dins Espanya ja estàs cobert per la seguretat social, i dins Europa has de tenir la Targeta Sanitària Europea (TSE) que et dóna accés als serveis mèdics europeus i té una validesa de dos anys.

Però que passa si per exemple et trenques un peu als Estats Units d’America? Pensa en com pagaries les despeses mèdiques, estada a l’hospital, el metge, l’operació si cal, el canvi de bitllet per tornar abans…

Una assegurança d’Assistència en Viatge també et cobreix per exemple la repatriació per temes mèdics, la tornada abans d’hora per alguns temes personals urgents (imagina que se’t crema la casa…, se’t mor un familiar proper…).

Les despeses de l’allotjament si has d’allargar l’estança per temes mèdics, el viatge i l’estança d’un familiar si necessites un acompanyant, responsabilitat civil…

Hi ha països on la sanitat no és tan cara com en altres, hi ha països on si vols tenir accés a una bona sanitat has d’anar a centres privats, hi ha països on és extremadament cara.

En qualsevol cas sempre és bo assegurar-se’n abans de sortir de viatge de com és el sistema sanitari del país al que vas i si vols ens pots demanar consell sobre els imports a assegurar.

Bones Vacances!

Som agents Allianz a Berga! Contacta amb nosaltres.

Comparteix-ho a les xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt