Diferencies entre vida i decessos

Aquestes son les diferencies entre assegurances de vida i de decessos:

Les dues assegurances cobreixen el mateix risc: la mort de l’ assegurat. No obstant això, ho fan de diferent manera.

Cada vegada són més les persones que s’animen a contractar una assegurança de Vida o de Decessos amb l’objectiu de protegir en certa manera l’economia de la seva família quan ells faltin en un futur. Però, ¿totes dues assegurances compleixen la mateixa funció? Tot i que tots dos entren en acció després de la mort (o invalidesa, en l’assegurança de Vida) de l’assegurat, la cobertura que ofereixen és diferent.

En una assegurança de vida normalment les quantitats assegurades són més elevades que en una de decessos, les decideix el qui signa el contracte.

Si que hi sol entrar una part petita per a pagar les despeses de l’enterrament però el qui cobra els diners és una o més persones designades per l’assegurat a l’hora de contractar la pòlissa.

Abans, així que neixia un nadó els pares l’apuntaven al l’assegurança d’”enterro” o dels “morts”, que era una manera de dir que l’afegien com a assegurat a una Assegurança de Decessos.

En una assegurança de decessos es paga de manera vitalícia una quantitat, normalment mensual, a canvi que en cas de defunció de l’assegurat la companyia asseguradora pagui l’enterrament fins a una quantitat pactada.

Actualment aquesta quantitat normalment ronda els 4500€, però pot ser superior o inferior.

És a dir, el dia que jo falti si tinc una assegurança de Decessos em pagarant l’enterrament, si tinc una assegurança de Vida li pagaran els diners assegurats a la persona o persones que jo hagi escollit.

Ja saps quines són les diferencies entre assegurances de vida i de decessos. Ara sols manca decidir-te per alguna o totes dues opcions.

Som agents Allianz a Berga! Contacta amb nosaltres.

Comparteix-ho a les xarxes socials

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt